Californien

USA 2018 – Dag 19 – LA County Fair

Onsdag d. 12. september 2018:

Efter morgenmaden kørte vi ud til “Nethercutt Museum”, der ligger lidt nord-vest for Los Angeles. Her er en meget fin samling af gamle biler, som man kan komme ind og se ganske gratis.

Der er yderligere en del af museet, som man kun kan komme ind i på guidet tour (igen gratis), men da disse tours kun finder sted fredag til søndag, måtte vi undvære den del.

Der var nu også ganske meget at se på i den del, der var åben! Vi brugte næsten 2 timer derinde.

Efterfølgende kørte vi ud til Los Angeles County Fair, som vi er så heldige falder sammen med, at vi er herovre. Vi havde ikke rigtigt nogle forventninger, for deres hjemmeside er ikke særlig informativ. Men vi vidste dog, at de i år har Route 66 tema. Det er lidt af et sjovt tilfælde.

Det kan ikke lade sig gøre at forklare, hvor stort det er. Det er helt vanvittigt – på den fede måde 🙂 Her er boder, stande og forlystelser i endeløse rækker.

“Chocolate covered bacon”?!? 😀

Enhver amerikansk County fair har selvfølgelig også en kagekonkurrence.

Her var adskillige glasmontrer med kager i alle mulige forskellige kategorier. Igen … helt vildt!

En hel hal fyldt med gamle arkadespil.

Selv et bilmuseum var der derinde.

Og 4 haller med salgsboder … med de forunderligste ting …

Vi havde egentlig ikke forventet dyr derinde, men der viste sig at være en kæmpestor afdeling med forskellige landbrugsdyr. Det hele var bare så flot lavet! Der er virkelig lagt et stort stykke arbejde i det.

En lille bid af en af de flotte haller med dyr.

Sådan her får man børn til at vaske hænder 🙂

Det største børne-zoo vi nogensinde har set. Ind imellem med skrigende børn, der aldrig har set en ged før 😀

Vi ramlede helt tilfældigt ind i en livé forevisning af en malkning. Det trak et stort publikum, og der blev filmet og fotograferet ivrigt 🙂

Det foregår ikke helt som derhjemme, men i hovedtræk er det selvfølgelig det samme. Der var helt sikkert nogle bybørn (og deres forældre), der lærte noget 🙂

Madbod.

Her fik vi lidt aftensmad.

Madbod.

Da mørket begyndte så småt at banke på, opdagede vi, at vi helt havde overset en super fin Route 66 udstilling, hvor vi kunne gense alle de højdepunkter, vi har set sidste år og i år. Herunder lidt billeder derfra:

Mørket faldt lynhurtigt på, og vi vendte snuden mod vores bil for at køre hjemover. På vejen blev det lige til et par aftenbilleder:

Det var en rigtig sjov oplevelse at være på LA County Fair! Det kan helt klart anbefales, hvis man rammer de 4 uger uger, det finder sted, mens man er i LA.

Der er rasende meget at se, så man skal ikke afsætte for lidt tid. Og det meste er så absurd på mange måder, og alligevel bare super fedt … ja, ord rækker ikke rigtigt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *