Spanien

Miniatureland, god motion og hygge

I dag var vi i Catalunya en Miniatura, der nok mest kan sammenlignes med Legoland  –  bare uden legoklodser!? :o) I hvert fald er det et miniatureland over alle Kataloniens seværdigheder. Parken er ret stor, og der føjes hele tiden nye byggerier til. Til parken hører også en kæmpe klatre-legeland, men det var desværre lukket, da det ikke var helt færdigt endnu.

 Et tryk på en knap, og det helt store brandslukningarbejde gik i gang (foto: © Tanja Bromley)

Efter at have bagt nogle timer i den første middagshede i miniatureland, besluttede vi at snuppe en cache lidt udenfor byen. Med blot få hundrede meter til målet parkerede vi bilen og begav os af sted. Men som vi måtte sande rigtig mange gange på denne ferie, så er “få hundrede meter” ikke altid så få, når vi snakker bjerglandskab … ;o)Vi gik og vi gik, og kun min indædte stædighed forhindrede at vi vendte om, da vi efterhånden havde gået et par km rundt om det her forbaskede bjerg. Slutteligt kom vi til denne sti:

Gry & Peter langt forude … (foto: © Tanja Bromley)

Efter yderligere en kilometers penge heropad, nåede vi endelig resterne af det gamle udkigstårn og dermed også cachen. Fuldstændig gennemblødte af sved :oDSejrs følelsen deroppe på toppen var det hele værd!

Og SÅ retur til hotellet og på hovedet i poolen :o) (foto: © Tanja Bromley)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *