Spanien

Ikke helt færdig med Barcelona :o)

Hele Barcelona kunne trods alt ikke nåes på én dag, så vi snuppede en dag mere :o)
Efter den sædvanlige længere tids jagt på en parkeringsplads, besøgte vi Park Guell, der er et virkelig skønt og stemningsfyldt sted  –  også selvom her er oversvømmet af turister. En virvar af smukke “pandekagehus-bygninger”, sælsomme kreationer, musikere, gøglere og andet godtfolk. – Og alligevel en slags oase, der ånder fred og ro.

Smuk bygning, der henleder tankerne på Hans & Grethe (foto: © Tanja Bromley)

 

Sælsomt og smukt på samme tid (foto: © Tanja Bromley)
Blandt parkens utallige gøglere (heriblandt en kvindelig violinist, vi også stødte på i går i indre Barcelona) var denne hovedløse mand, som var flot lavet.

Den hovedløse mand (foto: © Tanja Bromley)
På vej igennem Barcelonas gader beviste GPS’en endnu en gang, at den i bund og grund er aldeles upålidelig ;o) Hvad stiller man op med nedenstående besked? :oD

Det rabler for GPS’en (foto: © Tanja Bromley)
Det lykkedes på vejen at fange udsigten til en lokal kirkegård ud af bilvinduet. Vi kørte ind og besøgte stedet, men der var fotografering forbudt, så billedet her er altså alt der blev ud af det. Det er en konstant pirrende kilde til fascination disse spanske kirkegårde. Vi har fået set et par stykker efterhånden :o)

Cementiri de Montjuic (foto: © Tanja Bromley)
Vel hjemme på hotellet igen måtte Westernportalen passes, og det kan jo heldigvis sagtens foregå fra en solseng ved poolen :o)

Undertegnede … meget koncentreret (foto: © Tanja Bromley)
 Imens plaskede Gry og Peter rundt i poolen og nød dagens sidste varme.

Rumvæsner, eller? (foto: © Tanja Bromley)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *