England

London shopping :o)

Endnu en gang er Peter og jeg taget af sted til England for at se Top Gear Live. Det er en rigtig dejlig, årlig tradition efterhånden :o)

I år er vi vendt tilbage til showet i hovedstaden, der som noget helt nyt afholdes i ExCel London
ExCel London er et gigantisk sted, hvor der både er blevet plads til Top Gear Live arenaen, en indendørs racerbane samt en mindre biludstilling. Ja, og så er hele ExCel endda ikke udnyttet …

Vi ankom onsdag aften sent, tjekkede ind på vores hotel i Aldgate, og gik til køjs :o)
I dag stod den så på London-shopping. Vi var bl.a. i “m&m’s World”, som vi rent tilfældigt kom forbi:

m&m’s World London (foto: © Tanja Bromley)Her kunne man hurtigt blive fristet med al den dejlige chokolade på alle hylder :o)

Bland-selv m&m’s :o) (foto: © Tanja Bromley)Men priserne er skyhøje, så faktisk gik vi tomhændede derfra …

I stedet fik vi brugt penge på lidt forskellige tøjgaver til Gry, og en skøn, blød og dejlig ko-badekåbe fra La Senza til mig – uhm :o)

Og derudover fik vi oset en masse, og bare nydt at have oceaner af tid! :o)

Hen mod aften begav vi os af sted til Apple Market i Covent garden. Et virkelig smukt sted, iklædt julepynt og -lys fra top til tå.

Jul i Covent Garden (foto: © Tanja Bromley)

MEGA meget jul i Covent Garden (foto: © Tanja Bromley)Her er lidt video derfra:

http://www.youtube.com/embed/1aXdMNiObnw?wmode=opaque
På vej til Apple Market kom vi forbi “Top Secret Comedy Club“, hvor der stod en fyr og uddelte flyers for at lokke forbipasserende ind til aftenens comedy show. Vi snuppede en flyer med, og tog senere derind, efter at have snuset rundt på julemarked et par timer.

Det kostede kun ca. 50 DKK for to timers show, så det valgte vi at bruge aftenen på, i stedet for en musical til 12-14 gange den pris …

Top Secret Comedy Club (foto: © Tanja Bromley)Top Secret Comedy Club er virkelig et usselt sted, hvis man ser sådan på det. Comedy Zoo i København er ren luxus i forhold til dette :o) Men når man sidder der, stuvet sammen i en lille, dunkel og beskidt kælder, og bliver underholdt på forrygende vis – så glemmer man ALT om hvor små-klamt der er!

Vi havde fornøjelsen af at opleve Ava Vidal og Fredrik Andersson, der var virkelig, virkelig sjove – og den blandede fornøjelse af at opleve noget virkelig mærkværdig comedy fra canadiske Bobby Mair :o)

Alle fotos fra vores tur kan findes HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *