Californien

Dag 1 – Lake Elsinore/Los Angeles

Gry og jeg vågnede op, faktisk helt ok friske og uden jetlag. Men Peter startede dagen med at være syg 🙁
Så vi to tøser måtte indtage morgen buffet alene, mens Peter lå på langs. 

Morgen buffet’en var en oplevelse! ALT service er i plast (brug og smid væk), og ALT mad er plastret til med enten sukker eller fedt (eller begge dele). Jeg ledte forgæves efter mine sunde havregryn. Jeg måtte tage det, der kom tættest på – Frosties (cornflakes med et lag sukker på). Og så lidt pandekager (fra en automatisk pandekage-bage-maskine) og toastbrød 🙂 Gry er vældig begejstret for et morgenbord fyldt med kage, og ikke mindst kakao 😉

Efter morgenmaden gik Gry og jeg til den nærmeste Walmart (indkøbscenter) for at få købt køletaske og andre fornødenheder. Vi havde en fest derinde! 🙂 Supersize alt! Se f.eks her:

Efter indkøb gik turen retur til hotellet, hvor Peter atter var på benene. Vi lavede en lille frokost-madpakke, fyldte køletasken med is, så vand og mad kunne holdes koldt, og så satte vi snuden mod LA.

Klokken var efterhånden ret mange, før vi nåede frem, så det er begrænset, hvad vi nåede at se.
Vi lagde ud med at jagte det famøse Hollywood skilt. Vi endte ude på en meget smal og snoet bjergvej, men fandt en rigtig fin udsigt til sidst.

Gry og vores Chrystler 300C i Hollywood 🙂

Efterfølgende ledte vi forgæves efter Ole Henriksens Spa på Sunset Bvld. Da vi opgav ævred der, kørte vi i stedet til Hollywood Bvld. Her skulle vi så lige have parkeret bilen, og det var slet ikke så let. Vi havnede “i kløerne” på et parkeringshus med valet-parkering … vi havde bare ikke rigtigt lyst til at overdrage vores lejebil til en vildt fremmed, så vi måtte bakse bilen ud af parkeringshuset igen og lede videre. Det lykkedes at finde en automat parkeringskælder, heldigvis 🙂

Vi brugte en del tid på at vandre op og ned af stjerne fortovene (Walk of Fame), og var flere gange forbi Kodak teatret. Så pludselig var klokken gået hen og blevet otte. Vi havde fundet et anbefalet spisested på nettet før afrejse: Johnny Rocketts. En burgerbar indrettet i gammel 50’er diner-stil.
Her fik vi rigtig god mad – friskt og lækkert, og virkelig god betjening.

Gry & Peter kigger stjerner 🙂
Og sådan fik den første dag ben at gå på. Som sædvanlig med sen hjemkomst efter godt 125 km mørkekørsel (hvor jeg så kan blogge, mens vi kører -smart).

Åh-ja, temperaturen? Sådan cirka 25-30 grader 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *