Cypern

Dag 6 – Paphos og strand

Efter morgenmad, og opgivelse af den defekte vaskemaskine (dog med lovning på fremmøde af en reparatør), kørte vi til Paphos for at besøge “Tombs of the Kings”. Her har ikke været begravet konger, men derimod velhavere og andre fremstående personer langt tilbage i tiden.

Et stort og imponerende sted. Herunder følger billeder derfra:

Laaangt ude på havet anes øens 2. skibsvrag. Dette har de opgivet at få fjernet pga de underliggende, fredede koralrev. I stedet har de fyldt skibet op med beton … ?!!?

Selfie-tid igen 🙂

Det var en temmelig varm omgang i 30 grader, så vi gik ned til havnen og fik noget koldt at drikke og en bid mad bagefter på “Harbour Cafe Restaurant”.

Dejlig mad, men en meget kedelig og uengageret betjening.


Da der var tanket op, besluttede vi at tage til stranden og blive ordentlig kølet af. Vi fandt et stykke næææsten øde strand udenfor Paphos. Her var faktisk ret lækkert, selvom det var grus og småsten. 

Da solen til sidst stod så lavt, at der ikke længere var så meget ved at ligge på stranden, kørte vi til nærmeste supermarked og handlede ind til en omgang hjemme-aftensmad.

En tomat og to agurker – så var der salat til tre mennesker 🙂

Så er vi klar til at grille.

Og så er der serveret 🙂

Endnu en dag har fået ben at få på.  Aftenhygge og så tidligt i seng. I morgen skal vi tidligt op, og en lang dag venter på os.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *