Spanien

PortAventura

Tirsdag var der dømt børnedag. Uforvaret var vi kommet til at love Gry en hel dag i PortAventura, der er Sydeuropas næststørste forlystelsespark, kun overgået af Disneyland, Paris.
Et skingrende dyrt sted, men et must see for børnefamilier  –  nærmest uundgåeligt :o) 

Et udsnit af det konstante mylder af figurer man kunne blive fotograferet sammen med – mod betaling (foto: © Tanja Bromley)
Man skal lede længe efter et mere støjende sted – puha :o/ Musik, sang og larm var der over det hele, og midt i højsæsonen naturligvis proppet med mennesker. Men et børnemekka uden lige, det er der ingen tvivl om! 

Gry & Peter (bagerste række) i en kæmpestor gyngebåd (foto: © Tanja Bromley)
Det er rigtig flot, alt det de har bygget. Parken er delt op i lande, og de enkelte temaer er meget gennemførte. Så der er rigtig meget at kigge på og beundre.

Det gamle damplokomotiv, som vi også tog en tur i (foto: © Tanja Bromley)

Hestesko-spor i betonen :o) (foto: © Tanja Bromley)
Vi holdt ud indtil lukketid (sneg os ud under afslutningsfyrværkeriet for ikke at blive rendt totalt over ende på vej ud til bilen), og nåede faktisk kun lige akkurat omkring det hele. Så mindre end én dag kan i hvert fald ikke gøre det.

Karrusel by night (foto: © Tanja Bromley)
Kan man lide radiobiler, så har Spanien sin helt egen version, nemlig “radio-tyre”? :oD Dem opdagede vi desværre først på vejen ud, så det blev kun til en enkelt tur.

Rodeo … (foto: © Tanja Bromley)
Dagens hit for mig – der ikke bryder sig om vilde forlystelser  –  var gribben herunder. Den er simpelthen så godt lavet! Så jeg filmede en del af dens lille show :o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *