England

Mere London

Endnu en hel dag lå foran os, og i dag stod den på sightsseing i bedste turist-stil :o)
Vi fandt et nyt sted at spise morgenmad; “Cafe Fresh”. Her er der gratis Wi-Fi – det er sådan set den eneste forskel i forhold til det morgenmadssted, vi har frekventeret de sidste to dage … maden er ikke himmelråbende hurra, men Peter kan få sin English Breakfast ;o)

Kunsnerisk foto af Peter på Cafe Fresh. (foto: © Tanja Bromley)Dernæst af sted ned mod Themsen; London- og Tower Bridge, og hele området deromkring.Vi kom ud på en temmelig lang gåtur, men der er smukt og mange ting at se, så vi mærkede det først i benene hen mod aften.

Udsigt over Themsen – her i HDR. (foto: © Tanja Bromley)

Tower Bridge. (foto: © Tanja Bromley)
Lidt video af udsigten til Tower Bridge:

Vi kom bl.a. forbi Hay’s Galleria, hvor vi var i “The Christmas Shop” (naturligvis), og bagefter nød det smukke område på en rundtur, fulgt op af en kop varm chokolade på en cafe.

Hay’s Galleria. (foto: © Tanja Bromley)
Vi kom også helt tilfældigt forbi “The Golden Hinde“, der var som taget ud af en sørøverfilm – meget smukt.

The Golden Hinde ved aftentide. (foto: © Tanja Bromley)Og så skulle vi selvfølgelig ind og se “The London Bridge Experience“, der var præcist så gennemført og uhyggeligt, som vi havde håbet … ahr, ok … lidt mere uhyggeligt ville ha’ været okay ;o)

Så gik turen tilbage. Vi havde bestilt bord på Gordon Ramsay’s restaurant; “The Narrow” for flere måneder siden, så der var ikke noget der hed “komme for sent”! :o)

Tower Bridge er endnu smukkere, når mørket falder på. (foto: © Tanja Bromley)Lidt video fra Tower Bridge ved aftentide:

Vel ankommet til “The Narrow” mødte vi nogle danskere, der blev meget forbavsede over at møde andre dansktalende :o)
De havde IKKE bestilt bord, og havde kun en dag mere i byen. De fik ikke plads …

The Narrow. (foto: © Tanja Bromley)
Vi forstod også ret hurtigt, hvorfor stedet er så populært. Servicen er sublim, og maden er virkelig, virkelig super-lækker!

Det er ikke et fint spisested som sådan. Beliggenheden er udsøgt med udsigt til Themsen i tre retninger, men indretning og mad er forsøgt bevaret i ægte kro-stil. Og det lykkes faktisk rigtig godt.
Vi vil til enhver tid anbefale at man tager herind og får en fantastisk mad-oplevelse! Selvom det ikke er billigt, er det ikke dyrere, end at de fleste godt kan være med.

Vi fik også en ekstra oplevelse ud af det, da vi blev kørt hjem i luksusbil. Vi bad personalet bestille en taxi, men det var ikke nogen taxi der kom og hentede os … vi blev helt blege ved det, men turen retur til hotellet kostede mindre en togturen dertil, så vi gætter på, at det måske var en ansat der kørte os hjem :o)

Så var der kun tilbage at pakke … ikke helt let efter al den shopping og kun med håndbagage ;o)

Det var ikke let at få kufferten lukket … (foto: © Tanja Bromley)Alle billeder fra vores tur kan findes HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *