Californien

Dag 16 – Six Flags Discovery Kingdom

Et rædselsfuldt motel vi havde fundet os denne gang 🙁
Der var møgbeskidt overalt, og det de kaldte et stille værelse, havde vaskeri ovenpå og rengøringsrum ved siden af. Så hele natten var der trafik af folk der skulle vaske, og tidlig morgen skramlede rengøringsdamerne rundt og snakkede og grinede højlydt. Ingen af os fik sovet ret meget …

Da vi skulle i bad, viste det sig at afløbet var stoppet, der var grus og hår i hele badekaret, og der stod en “svupper”. Det var tydeligt at se, at de havde forsøgt at få hul igennem dagen inden, men de var tydeligvis rendt fra opgaven.
Vi fik nøgle til et andet værelse længere nede af gangen, hvor vi kunne bade i stedet. Her var afløbet OGSÅ stoppet, og samtidig viste det sig, at når vi badede i det andet værelse, boblede det op med snavset vand i badekaret på vores eget værelse. Mega klamt!

Gå en stor bue udenom Howard Johnson Inn & Suites i Concord!

Vi havde endda betalt ekstra for dette hotel, fordi det skulle have bedre faciliteter end de helt billige motels. Så det blev vores dyreste og hidtil ringeste oplevelse :-/

Men så … en hel dag i Six Flags forlystelsespark i Vallajo.
Der er ikke så meget at sige – det var en rigtig dejlig dag med shows, forlystelser og dyr! Vi hyggede os Big Time! 🙂

Der stod en masse sendevogne udenfor. Vi ved ikke hvorfor.De var der også, da vi forlod parken igen.

Gry er deroppe et sted 🙂

 Gry & Peter i radiobilerne.
Og på trods af at det væltede ind med mennesker, virkede der slet ikke overfyldt derinde. Køerne var også overskuelige. At ramme hverdage er en rigtig god ide disse steder!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *