Spanien

House Of Illusion – Salou

I Salou – byen der ellers ikke er ret meget andet end et larmende, festabe-turist-paradis – fandt vi (takket være TripAdvisor) feriens mest spektakulære oplevelse, nemlig House Of Illusion!
Foranlediget af de tidligere besøgendes varme anbefalinger, købte vi billetter til trylleshow & spisning, og begav os efter dagens sightseeing på vej mod byen der aldrig sover.

Sylvester Oscar Scary’s House Of illusion (foto: © Tanja Bromley)
Udefra ser det ikke ud af ret meget, og vi begyndte at frygte, at vi havde købt billetter til noget amatør-juks, som kunne gå hen og blive helt pinligt. Men velkomsten var overvældende, og indenfor dørene stod den på trylleri over bardisken fra første øjeblik, mens vi ventede på at blive lukket ind i salen.
Gry fik lov at opleve et iturevet spillekort på magisk vis blive helt igen indeni hendes hårdt tillukkede hånd – og fik kortet med hjem som souvenir :o)

Vel inde i salen fik vi serveret mad (kylling, pommes frites og salat, efterfulgt af is til dessert – intet prangende, det er showet man kommer for), mens tryllekunstnerne underholdt ved bordene med småtricks.
Og så snart spisningen var vel overstået gik showet i gang. Det var et fantastisk show! Alle de tilknyttede tryllekunstnere er top-professionelle!

Bugtalernummer med en fra publikum og en MEGET fræk dukke (foto: © Tanja Bromley)

Glenn Bonnar forbereder et nummer med en fra publikum (foto: © Tanja Bromley)

Matthew Wright – ham gav vi tilnavnet “Nissen”, for det ligner han :o) (foto: © Tanja Bromley)

Matthew Wright igen (foto: © Tanja Bromley)
Det der gør showet særligt, udover tryllekunstnernes dygtighed naturligvis, er det at de kombinerer tryllekunster med komik. Aftenens vært; Matt Edwards minder mest af alt om en ung Jim Carrey, der så altså bare oveni sit komiske talent er en sindssyg god tryllekunstner. Og det gør sig gældende for dem alle, at de har humoren med i det, de laver.
Det skal lige indskydes, at selvom det foregår på engelsk, er det ikke svært at forstå, hvis bare man har nogenlunde fornuftige engelskkundskaber.

Matt Edwards (foto: © Tanja Bromley)

Den svævende dame – super-flot! (foto: © Tanja Bromley)
Det kan på det kraftigste anbefales at besøge House Of illusion, hvis man skulle være så heldig at komme forbi Barcelona og/eller Salou! Det koster cirka det samme som en aften i teatret, men oplevelsen kan ikke sammenlignes med noget som helst andet.
Læs evt. selv de gode anmeldelser på TripAdvisor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *