Ungarn

Dag 4 – Ud i det blå

Efter morgenmaden pakkede vi os sammen og stak på landetur for at finde nogle gode, forladte steder.

En storkerede med unger i, vi passerede.

Først kørte vi til Dunaújváras, hvor vi også fik frokost. Her udenfor Budapest er det endnu tydeligere med de lave priser. Vi fik to pizza, én tallerken spaghetti bolognese  + sodavand til os alle tre for i alt 4.720 HUF (ca. 110 DKK).

Dernæst gik jagten ind på en forladt forlystelsespark i samme by. Den viste sig at være blevet fjernet :-/

Vi kørte videre, nu på jagt efter en forladt militærbase/ gammel flyvestation. Men her var spærret totalt af, så det fik vi HELLER ikke noget ud af :-/

Men vi fandt en lille ødelagt bygning …

Vi forsøgte os med endnu et par steder, der også var for godt spærret af, før vi opgav ævred og kørte retur til lejligheden og bestilte bord på restauranten; “Sir Lancelot”.

“Sir Lancelot” er en middelalder-tema-restaurant, hvor man bænkes ved langborde i flotte, middelalderlige omgivelser, og spiser mad med fingrene, mens der spilles middelaldermusik af livé musikanter. Derudover optrædes der sådan cirka en gang i timen med forskellige indslag. Vi så mavedans og ridder-“kamp”/skuespil.

Det var en rigtig fed oplevelse. Det hele er rigtig godt lavet, og maden er også udmærket. Vi valgte et blandet fad til tre personer, og vi kunne slet, slet ikke spise op.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *