Spanien

Bananer og bjerge – Tenerife – Dag 6

Ved et tilfælde opdagede vi for et par dage siden, at man kan komme ud og besøge en banan farm. Så det blev sat på to-do listen.I dag skulle det være 🙂

“Finca Las Margaritas” inviterer indenfor til “Banana Experience” 🙂

Her følger man en selvguidet tour rundt, og lærer samtidig rigtig meget om banandyrkning, både her på øen, og på La Palma hvor den lokale dyrkning faktisk stammer fra.

Touren sluttes af med en masse smagsprøver på bananprodukter – og selvfølgelig også en almindelig banan, der bestemt ikke smager som dem derhjemme! Det kan anbefales at prøve, hvis du kommer til øen.

Banan-selfie 🙂

Da vi havde oplevet bananer nok for én dag, kørte vi mod nord-øst. Her ligger bjergområdet “Montanas de Anaga”, som vi endnu havde til gode at få kigget nærmere på.

Der bores efter olie ud for Santa Cruz de Tenerife.

Igen utrolig flot natur, som det ses herunder:

Da vi havde kørt i et par timer, opdagede vi, at den vej hjem, som GPS’en foreslog, ikke fandtes andre steder end … i GPS’en …

Vi måtte således køre heeele vejen tilbage igen samme vej. Det er godt naturen er så smuk, at den sagtens tåler en genudsendelse 😉

Da vi kom ned fra bjergene, besluttede vi at køre ud til et center, vi er kørt forbi et par gange, og som så ret interessant ud:

Søreme om ikke det viste sig, at der lå to af samme type indenfor kort afstand 🙂

Indenfor åbenbarede sig rækkevis af julepynt! Udover alle de andre tusindvis af varer selvfølgelig 🙂

Imens vi shoppede amok (alt det håndbagage nu tillader … hvilket ikke er ret meget), faldt mørket på udenfor. Og da vi kom ud mærkede vi også den ø-temperaturforskel, der omtales mange steder. Her var pludselig kun 16 grader oppe nordpå, og det føltes temmelig køligt, når man står der i shorts og t-shirt.

Så vi kørte sydover, og fandt rigtig lækker, italiensk aftensmad hos “Trittoria – Pizzaria da Fernando e Anita” i Los Cristianos.

Klokken var blevet sent, før vi kom hjem til lejligheden – godt trætte og klar til at se dyner. Men den overbo (ægtepar med tre hunde), der har holdt os vågne tidlig morgen og sen aften hele ugen med helt ufattelig meget støj, havde udviddet repetoiret til også at omfatte højrøstede gæster … men søvn er også opreklameret … :-/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *