Arizona Utah

Dag 7 – Antelope Canyon, Page, Bryce Canyon

Vi spiste morgenmad på Ranch House Grill, hvor Peter fik prøvet French Toast (toastbrød vendt i æg og stegt på panden) med friske jordbær og råcreme ovenpå 🙂

Vi studsede noget over tiden. Vi havde sat telefonen til at vække os kl. 7, men da vi skulle til at forlade motellet for at få morgenmad, viste klokken på armbåndsuret kun 7.20 – og da havde vi alle været i bad og gjort os klar … hmmm? Det viste sig at være telefonernes ure der havde fanget en forkert tid. Og det viste sig at være vores held, for det betød at vi nåede ud til Antelope Canyon, inden der blev fuldstændig overfyldt af turister.
Vi valgte at besøge Upper Antelope Canyon, der er den længste af dem, og den man selv kan køre ud til.

Antelope Canyon er en sandkløft med helt utrolig flotte former og farver. Man klatrer ned af nogle metalstiger, og derefter går man igennem den smalle kløft, der strækker sig over ca. 1/2 km. Til slut går turen atter op af nogle metalstiger. Puha, det var ikke godt med min højdeskræk 🙂

Der er en helt fantastisk oplevelse at gå rundt dernede! Man kan slet ikke tage billeder, der gør stedet ret. Der er virkelig, virkelig flot!

Efterfølgende kørte vi et smut i Wal-Mart og fik købt friske forsyninger af is til køleboksen, frokost osv. Undervejs kørte vi ad en vej, hvor der praktisk taget kun lå alle mulige forskellige kirker. 10 stk. talte vi det til i alt 🙂

Så kørte vi ud til Horseshoe Bend, der er et særligt sted hvor Colorado floden bugter sig om klipperne, så det ligner en hestesko.

2,5 km op og ned ad bakke, primært i sand, og det endda i middagsheden, måtte vi igennem. Men det var det hele værd, og mere til! Whauw, et smukt sted!

Og endnu en gang må vi forundres over manglen på sikkerhed. Hegn? Det bruger de ikke herovre 🙂

Ind om en tankstation og fylde tanken op, og få en Slush-Ice, som nu pludselig hedder en Smoothie 🙂 Vi har virkelig problemer med at finde yndlings-drikken.

Lake Powel.

Vi slog et smut omkring Lake Powel og forlod så Page med kurs mod Bryce Canyon i Utah.

Frokostpause.

Efter-frokost-snack 🙂

Vi nåede Red Canyon og Bryce Canyon sidst på eftermiddagen. Et utrolig flot sted! Men nu så vi jo heller ikke ret meget af Grand Canyon, så måske er vi lette at imponere 😉

Et af de mange egern, der huserer overalt i Bryce Canyon.
På vej ind til Bryce Canyon så vi, at der var et lokalt rodeo senere på aftenen, så vi kortede noget af Canyon besøget, så vi kunne nå rodeo også.

Det var rigtig fedt at se! Det var bare et lillebitte rodeo, og super hyggeligt. Det var et scoop at “falde over” det!

Vi fandt nattely i Panguitch, hos en flink fyr fra Serbien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *